Juhan ohjelmat

Ainutlaatuinen kokemus, ainutkertaiseen tilaisuuteen

Show´t sopivat pieniin ja suuriin tilaisuuksiin ilman ikärajaa

Esiintyjä juhliin? Harjannostajaiset, pikkujoulut, vuosijuhlat, TYKY- tai koulutuspäivät, häät, syntymäpäivät tai muut perhejuhlat, kiertueet tai suurtapahtumat, livenä tai televisiossa. Rajana vain taivas. Show´t suunnitellaan ja toteutetaan tilaisuuden luonteen mukaan kuunnellen asiakkaan toivomuksia ja odotuksia.

HINTA show´lle muodostuu useasta tekijästä: shown luominen esityskuntoon, esiintyjien lukumäärä ja asiakkaan erityistoivomukset. Paikkakunta, esitystila, aika ja yleisömäärä vaikuttavat äänentoistoon, valoon ja matkakuluihin sekä tarvittaessa majoitukseen. Kokonaisuus määrittää myös teknisen henkilökunnan tarpeen.

Kun tarjouspyynnön yksityiskohdat ovat selvillä, niin laskemme show´lle tarkan hinnan arvonlisäveroinen.

Juha Laitila show

SAA NAURAA!

Energiaa ja toivoa huumorin ja musiikin maailmasta. Niin hallituksen spicegirlseille kuin Hjallikselle ja Jethrolle. Arvovaltaa tuovat Seppo Kääriäinen ja Tarja Halonen. Mitä tekeekään Trump, kun vaalipäivä koittaa 3.11. Kai Kunnaksella on lahjoja ja lahjakkuutta. Ja kaiken kuorruttaa tietysti lauluimitaatiot ja musiikki.

Alati uudistuva imitaatio-, sketsi-, musiikki- ja laulushow tämän päivän aiheilla ja
hahmoilla, jotka saattavat yltää stand up komiikkaankin.

  • Kesto: n. 30 – 40 min.
  • Hinta: n. 1 200,00 – 1 550,00 e
Juha Laitila - Sheila - Iso kiitos
Juha Laitila & Sheila (Anttti Taipale) show

ILOA, KIITOS!

Hengästyttävässä floorshow´ssa pyörähtelevät kaksi lahjakasta naista, Tartsi Halonen ja hankintaministeri Tiina J. Ylhä, Matti ja Tepon Varpu-vaimo sekä tietysti Trump, Marilyn ja Elvis. Säihkettä ja säpinää tuovat mm. Kaija K., Laura Voutilainen, Alma ja Arttu Wiskari, iki-ihana Paula ja Syntisten pöydän Eerika.

Cross over-tyyppinen esitys on iloinen kimara alati vaihtuvia imitaatio- ja draghahmoja, musiikkia ja upeita lauluesityksiä

  • Kesto: n. 1 x 40 min. tai 2 x n. 20 min.
  • Hinta: n. 2 000,00 – 3.000,00 e
Juha Laitila - Jukka Laaksonen
Juha Laitila & Jukka Laaksonen

LAITILA & LAAKSONEN SHOW

Naurua, laulua ja vauhdikkaita tilanteita on tiedossa, kun Laitila & Laaksonen astuvat lavalle. Saattaa olla, että Sauli, Mara ja Tartsi seikkailevat tuorein jutuin, Putinin ja Trumpin ystävyys sen kuin syvenee tanssin pyörteissä tai isä ja poika Hjallis ja Jolle sanailevat päivän aiheista. Monet artistit Arttu Wiskari, Alma tai Matti ja Teppo tuovat oman suolansa soppaan. Koskaan ei tiedä kuka lavalle hyppää vai Kimi? Laitila & Laaksonen show käsikirjoitetaan jokaista esitystä varten tilaisuuteen sopivaksi ja ajankohtaiseksi.

  • Kesto: n. 40 min. tai 2 x n. 30 min.
  • Hinta: 2 500,00 – 3 500,00 e
Viihde vieköön
Juha Laitila, Satu Laitila ja Antti Taipale

Teatterirevyy VIIHDE VIEKÖÖN

Revyy on musiikkia, laulua ja naurua, imitaatiota, dragtaidetta ja sketsiviihdettä. Lavalla pyörähtelevät iloisessa sekamelskassa Trump, Elvis ja terveyssisar Kaija Koon kanssa. Mitä tekemistä on Almalla ja Pikku-Myyllä keskenään? Vielä ripaus Abbaa, Carola Häggvistin laulua ja lintubiologin runoja, mausteena Arttu Wiskaria. Hankinnoista vastaa Tiina J.Ylhä ja keittoa ovat sekoittamassa monen muun mukana Danny, Katri-Helena ja Erika. Lusikkansa ja arvovaltansa mukaan sotkee tietysti myös Presidentti Tartsi. Bling Bling Bloggari on innolla mukana, vaikka ei aina tiedä missä mennään. Viihde Vieköön oma Laugh in-tyyppinen Pilkamat tuo yllättäviä mielipiteitä tämän päivän tapahtumiin.

Käsikirjoitus Juha Laitila – Ohjaus Otto Kanerva – Äänimaailma Antti Taipale

  • Kesto: n. 1,5 h väliajalla, esityksestä on mahdollisuus koota myös 1 x n. 40 min
  • Hinta: PYYDÄ TARJOUS

SEISKA 2020

Fast Move Oy

Kevätkukantie 2
06400 Porvoo

Satu ja Juha Laitila
Satu Laitila
Toimitusjohtaja, tuottaja
Juha Laitila
Viihteen moniottelija
Facebook Instagram YouTube