Juhan ohjelmat

Ainutlaatuinen kokemus, ainutkertaiseen tilaisuuteen

Show´t sopivat pieniin ja suuriin tilaisuuksiin ilman ikärajaa

Esiintyjä juhliin? Harjannostajaiset, pikkujoulut, vuosijuhlat, TYKY- tai koulutuspäivät, häät, syntymäpäivät tai muut perhejuhlat, kiertueet tai suurtapahtumat, livenä tai televisiossa. Rajana vain taivas. Show´t suunnitellaan ja toteutetaan tilaisuuden luonteen mukaan kuunnellen asiakkaan toivomuksia ja odotuksia.

HINTA show´lle muodostuu useasta tekijästä: shown luominen esityskuntoon, esiintyjien lukumäärä ja asiakkaan erityistoivomukset. Paikkakunta, esitystila, aika ja yleisömäärä vaikuttavat äänentoistoon, valoon ja matkakuluihin sekä tarvittaessa majoitukseen. Kokonaisuus määrittää myös teknisen henkilökunnan tarpeen.

Kun tarjouspyynnön yksityiskohdat ovat selvillä, niin laskemme show´lle tarkan hinnan arvonlisäveroinen.

Juha Laitila show

SAA NAURAA!

Energiaa ja toivoa huumorin ja musiikin maailmasta. Niin hallitukselle kuin Hjallikselle ja Jethrolle. Arvovaltaa tuovat presidentit Sauli ja Tarja. Nyt jännittää, onko Trump tulossa takaisin? Ja kaiken kuorruttaa tietysti lauluimitaatiot ja musiikki. Roy Orbison, Bob Dylan, Louis Amstrong, Bruce Springsteen, Willie Nelson ja Leonard Cohen – no, nyt on potpuri

Alati uudistuva imitaatio-, sketsi-, musiikki- ja laulushow tämän päivän aiheilla ja
hahmoilla, jotka saattavat yltää stand up komiikkaankin.

  • Kesto: n. 30 – 40 min.
  • Hinta: n. 1 200,00 – 1 550,00 e + alv 10 %
Juha Laitila, juontaja

ASIASTA VIIHTEESEEN

Sujuva ja mieleenpainuva tapahtuma tarvitsee usein onnistuakseen juontajan. Kun kaikki tuntuu sujuvan helposti ja osallistujille jää tilaisuudesta pitkään mielessä liikkuvat positiiviset muistot, ollaan onnistuttu. Tunnelman, vuorovaikutuksen, mielenkiintoisten haastattelujen ja kesken tilaisuuden tulleiden yllätysten ratkaisemisen takana on kokemus, ammattitaito, paineensietokyky ja huumori lämmöllä.

Juontoihin on myös mahdollista liittää n. 20 – 30 min. Juha Laitila show.

  • Hinta: n. 1 200,00 e – 1 850,00 e + alv 10 %
  • Hinta show`lla: n. 1 450,00 e –       2 200,00 e + alv 10 %

Juha Laitila, käsikirjoittaja

Porvoon Kesäteatteri

Vuoden 2023 Porvoon Kesäteatterin esitys oli SUORAAN SYDÄMESTÄ, tunteellinen musiikkikomedia rakkaudesta lauluun ja nauruun, elämästä viihteen Tähtitaivaalla.

Tarinassa todellinen ja kuviteltu, komiikka ja tragedia sekoittuvat, kun EDITH PIAF, ELVIS JA TAPIO HEINONEN kohtaavat PÄIVI MÄKISEN, JUHA LAITILAN ja AKI SAMULIN. Jokaiselle on oma hetkensä elämästä kerrottavanaan ja jokainen on viihteen kuninkaallinen, joka antaa suoraan sydämestään yleisölle parhaansa. 

Mutta mitä tarinassamme tekee paikallinen sikatilallinen KISMET KYMÄLÄINEN, joka kutsuu itseään ”Possujen prinsessaksi”? Rooleissa Juha Laitila, Satu Laitila, Päivi Mäkinen ja Aki Samuli.

Vuosina 2021 ja 2022 Porvoon Kesäteatteri on toteuttanut revyyt VIIHDE VIEKÖÖN ja ILOLLA PORVOO 675 V.

Revyissä on ollut musiikkia, laulua ja naurua, imitaatiota, dragtaidetta ja sketsiviihdettä. Yllättävissä kohtaamisissa tavattiin kymmenittäin ajankohtaisia julkkiksia, politiikkoja ja muutenkin tv:sta tuttuja hahmoja. Rooleissa Antti Taipale, Juha Laitila ja Satu Laitila.

Aikaisempien vuosien esitykset ovat olleet Juhan käsikirjoittamaa FINNVITSIT-sarjaa.

Lisää kuvia ja tietoja kesäteatteriesityksistä: www.porvoonkesateatteri.fi

Fast Move Oy

Kevätkukantie 2
06400 Porvoo

Satu ja Juha Laitila
Satu Laitila
Toimitusjohtaja, tuottaja
Juha Laitila
Viihteen moniottelija
Facebook Instagram YouTube